Werkwijze

Tijdens je zwangerschap komt er veel informatie op je af en moet je veel regelen. In duidelijke stappen leg ik mijn werkwijze uit en zal ik je alvast handige handvatten geven om alles goed te regelen omtrent je kraamzorg.

Ben je enthousiast geworden en wil je mij graag als kraamverzorgende dan kan je je inschrijven. Na je inschrijving neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op om telefonisch kennis te maken. Voldoe ik aan je verwachtingen, dan plannen we de intake. De intake zal bij jou thuis plaatsvinden rond de 30e week van je zwangerschap. Tijdens de intake nemen we alle wensen en behoeften door, bespreken we hoeveel uren er geïndiceerd worden, leg ik uit wat ik allemaal kom doen en beantwoord ik natuurlijk alle vragen. 

Tijdens de kraamweek houd ik een zorgdossier bij. Hierin wordt alles bijgehouden. Denk hierbij aan het gewicht en temperatuur van de baby, jouw herstel maar ook wat jullie die dag hebben gedaan en handige tips en tricks. Het zorgdossier blijft bij jullie thuis, ook na de kraamweek zodat je alles altijd nog eens kunt terug lezen. Natuurlijk ook een leuke herinnering voor later!

Het is belangrijk dat jouw verloskundige nauw verbonden blijft tijdens jullie kraamweek. Dit omdat zij verantwoordelijk blijft voor jullie kraambed. Ik heb korte lijntjes met elke verloskundigen praktijk in Haarlem en omgeving. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen en een prettige samenwerking.