Reviews

Toen onze dochter Luna geboren werd kon ze lastig haar tempratuur op pijl houden. Daarom moesten we een nachtje in het ziekenhuis blijven. Doordat Daan ons in het begin van de avond kon helpen opstarten, mochten we de volgende dag naar huis. Dat was echt fantastisch. Want je wil zo graag lekker naar huis. Het was vanaf het begin een heel vertrouwd gevoel. Ze legt alles goed en rustig uit, want er komt veel op je af als jonge ouders. Daarom vonden wij de intake ook erg fijn, even een contactmoment waardoor je elkaar al kan leren kennen maar je ook goed kan voorbereiden op de kraamweek. Op het moment dat onze dochter op dag 3 een beetje geel werd reageerde ze direct heel alert en gingen we voor controle naar het ziekenhuis. Gelukkig niks aan de hand maar het gaf ons een fijn gevoel dat ze direct in actie kwam. Mijn melkproductie kwam lastig opgang omdat onze dochter niet aan de borst kon drinken. Het was voor ons heel makkelijk dat Daan van alles bij haar had om verschillende dingen uit te proberen en in contact stond met een lactatiekundige. Wij hebben de gehele week als heel ontspannen ervaren en kijken er met heel veel liefde op terug. Als wij een 2e kindje mogen krijgen is er 1 ding wat ik als eerst doe, Daan bellen!!!

Kim, mama van Luna

Vrijwel direct na de bevalling van ons 4e kindje stond Danielle voor de deur. Super fijn dat ze direct kon komen! Het voelde meteen vertrouwd en we hadden het idee elkaar al jaren te kennen. Niet alleen zorgde Danielle goed voor mij en mijn dochtertje, ook had ze veel aandacht voor de andere kinderen. Danielle voelt goed aan wat je nodig hebt en wat juist niet. Zo zorgde ze ervoor dat de kraamvisite niet te lang bleef, dat ik voldoende rust had en heeft ze mij alles geleerd over de nieuwste technieken mbt borstvoeding en verzorging van ons kindje. Mijn man werd veel ontlast doordat Danielle veel in het huis deed (wassen, strijken, opruimen, met de andere kinderen spelen, etc). Ze voelde goed aan waar wij behoeften aan hadden en waar juist niet. Hierdoor kon mijn man ook genieten van een super relaxte kraamweek! Wij zijn een compleet gezin met vier prachtige kinderen en kijken terug op een super fijne en relaxte kraamweek! Danielle beveel ik dan ook zeker aan bij anderen. Een kraamweek om nooit te vergeten!

Amber

Voor de kraamzorg van ons vierde kindje had een vriendin van mij Danielle aangeraden. De eerste kennismaking voelde meteen vertrouwd en goed. Danielle kwam direct na mijn bevalling thuis langs om ons de eerste tips te geven voor de nacht. De volgende ochtend stond ze vroeg voor de deur zodat ze ons gelijk kon helpen met het reilen en zeilen van ons drukke gezin. Het fijne vonden wij dat de uren flexibel in te delen waren waardoor wij echt zorg op maat kregen.

Voornamelijk had ik hulp nodig bij de borstvoeding en met de zorg voor mijn andere kinderen. Danielle wist dit goed te managen en hielp mij ontzettend goed met de borstvoeding. Zo veel tips en handige adviezen heb ik gehad, dat de borstvoeding super soepel verliep in combinatie met mijn andere kinderen. Danielle deed meer dan verwacht en zorgde voor veel rust en regelmaat. Zo konden wij echt genieten van de kraamweek en bijslapen. Danielle is echt een aanrader!!

Anna

Wij hebben de hulp van Danielle in de kraamweek als zeer prettig ervaren. Haar kennis, kunde en vooral gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat we deze week volop hebben kunnen genieten en nergens over na hoefden te denken. Ze helpt je niet alleen met de fysieke klusjes maar staat ook klaar met een luisterend oor. Nadat ze weg was hebben we haar dan ook zeker gemist in huis! In de toekomst zullen we dan ook zonder enige twijfel bij Danielle aankloppen.

 

Steffen, Niki en Lily

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Daan. Veel geleerd en je merkt echt dat Daan met veel passie en liefde haar vak uitoefend. Op haar laatste dag hebben we nog een afdruk gemaakt van onze dochter als herinnering. Heel erg bedankt Daan!

 

Walter