Even voorstellen

Mijn naam is Danielle. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik met veel plezier in Haarlem. Van kleins af aan zit het verzorgende er al in en ben ik zeer geïnteresseerd in alles rondom de zwangerschap en geboorte. Mijn beroepskeuze was dus ook voor de hand liggend. Na mijn opleiding heb ik jaren in de kinderopvang en als gastouder gewerkt om me daarna te specialiseren in de kraamzorg. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier.

Mijn interesse is breed en ik volg regelmatig gecertificeerde scholingen om mijn kennis te verbreden en up-to-date te houden. Ik ben in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten met betrekking tot de kraamzorg. Denk hierbij aan: begeleiding borstvoeding, reanimatie, kinder-EHBO en actuele verloskunde. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van Kennis centrum voor Kraamzorg.

 

Mijn werkgebied is Haarlem en omstreken. Woon je hier net buiten, neem dan even contact op!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertrouwen en veiligheid

Iedereen is uniek en dat maakt het vak als kraamverzorgende zo ontzettend leuk en afwisselend. De kraamweek is een bijzondere tijd, waar je met veel plezier op terug kunt kijken. Mijn doel is om in de kraamweek rust en regelmaat te creëren zodat jullie een fijne en onvergetelijke kraamperiode hebben. Zijn er broertjes en zusjes in het gezin dan laat ik ze natuurlijk met alles meekijken en mogen ze zelfs helpen! Willen jullie even rusten met de baby dan zal ik met de broertjes en zusjes een spelletje doen, boekje lezen of lekker even naar buiten gaan. Met mijn ervaring als moeder, gastouder en kraamverzorgende deel ik graag mijn kennis en geef ik jullie handige tips en tricks. Natuurlijk houd ik jouw gezondheid, jouw herstel en die van je kindje nauwlettend in de gaten. Hierdoor herstellen jullie samen sneller van de bevalling en kunnen jullie genieten van een zorgeloze kraamweek.

Rust en regelmaat