Na de kraamweek

Heb je behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning na de kraamweek? Ook dan kan je terecht bij KraambyDaan.
Deze extra zorg kan je nodig hebben omdat je bijvoorbeeld een gecompliceerde zwangerschap, bevalling of een keizersnede hebt gehad. Na een vroeggeboorte, je een tweeling hebt gekregen of omdat je nog niet lekker in je vel zit. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften stellen we samen het gewenste aantal uren en dagen op.

Tijdens een (kennismakings)gesprek kijken we samen waar behoefte aan is, wat jij nodig hebt om de tijd na jouw kraamweek zo fijn en prettig mogelijk te ervaren.

Tijdens deze na-zorg bied ik zorg en ondersteuning voor jou en je kindje, zorg ik dat er rust en regelmaat gecreëerd wordt, help ik je bij de voedingen en geef ik je tips en tricks over de verzorging van je kindje. Ook op het gebied van slapen en huiltjes herkennen zal ik jullie informeren.  

Heb jij behoefte aan deze extra zorg, neem dan gerust contact op!